The Secret World Of Singer|隐秘世界的歌者

sdim0375

这是一次奇妙的体验通过接触式麦克风,在一条河岸边的公路上空气中震动的声响以及来自于环境中的歌者被隐秘在这个物质所构造的世界之中。
This is a wonderful experience through the contact microphone, shaking in the air a river on the road from the sound and singers in the environment are the hidden structure in the physical world.

 

 

 

 

 

 

 

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 登出 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 登出 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 登出 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 登出 /  更改 )

Connecting to %s